Het creatieve verhaal achter de Spring/Summer 2015 collectie van O’Neill draait om “SURFIVAL”. Dit woord combineert de drie belangrijkste elementen die de stemming voor deze zomer perfect weergeven: surf, festivals en survival.

Men
De heren collectie bestaat uit de Adventure, Beach en Lifestyle serie. De O’Neill Adventure Series is geïnspireerd op de oneindige zoektocht naar innovatie. De collectie mixt streetwear stijlen met technische features en is multifunctioneel. Dit seizoen keert Hyperdry terug als de belangrijkste technische element binnen de collectie: sneldrogend en waterafstotend. In de Lifestyle collectie komen de thema’s surf en festival heel duidelijk tot leven, met heldere tinten en leuke prints. ‘Short Story” is een belangrijk thema binnen de collectie, met vervaagde kleuren en all-over prints past het perfect in het moderne retro surf plaatje. Daarnaast brengt O’Neill op het strand deze zomer een festival aan verschillende zeer opvallende en levendige boardshort prints voor de heren.

Women
De O’Neill vrouwen collectie bestaat uit frisse innoverende ontwerpen zoals we van O’Neill gewend zijn. Daarbij zijn er zeven nieuwe pasvormen voor bikinitops met verschillende fits bikini broekjes. De 2015 zomercollectie borduurt verder op het bekende O’Neill Mix & Match thema, maar deze zomer zijn er geen regels… Mix & Match erop los deze zomer! O’Neill gaat door op het verhaal waaraan zij begonnen is maar voegt hier nu een opvallende mix van prints en interessante stoffen aan toe. Ten slotte is er natuurlijk de Superkini, de trendy prestatiegerichte bikini van O’Neill die op je huid blijft plakken als hij nat wordt.