Het grootste surfevenement van de lage landen is terug! In een van de weekenden van april gaan 120 deelnemers tijdens de Surffrenzy het water in.

Zoals vanouds is deze wedstrijd voor iedereen toegankelijk; van beginners tot gevorderden, longboarders en shortboarders, grommets en masters, mannen en vrouwen. Tijdens heats van een half uur gaan 10 surfers tegelijk het water in om hun beste golfritten te tonen aan de jury die vanuit de Amerikaanse schoolbus op de pier toekijkt. Maar deelnemen moet vooral leuk zijn. Daar is het hele evenement op gebouwd:

Met een spectaculaire prijsuitreiking, een vette party, BBQ en diverse dj’s die draaien. Sponsoren als RipCurl, Hemp Hoodlamp, C-Skins, Rythm, Surflife.nl, Creatures en Gemeente Velsen zorgen voor mooie prijzen voor deelnemers en toeschouwers. De hoogtepunten, spannendste heats en prijsvragen zijn dit jaar voor het eerst live online te volgen.

Praktisch
De Surffrenzy vindt in een weekend in april plaats bij het strand van de Noordpier, Velsen Noord (bereikbaar via Wijk aan Zee). Precieze datum wordt bepaald door weer- en surfvoorspelling, de call is op de dinsdag daarvoor.

De Surffrenzy wordt georganiseerd door Ozlines Surf, Surfclub Hui Nalu en strandpaviljoen Stadler&Waldorf. Meer informatie en inschrijven: www.ozlines.com/surf-frenzy