Heeft u een vraag?

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Voor algemene vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van onze abonneeservice pagina.

Wat is 6 surf magazine?

NEDERLAND SURFT! ‘Surfers zijn de meest vrome mensen die je maar kunt bedenken,’ aldus surflegende Gerry Lopez. Surfen is een levensstijl die veel volgelingen heel serieus nemen en trouw blijven. Zowel beginnende cooks, als klassieke longboardrijders en powerhouse shortboarders zijn helemaal in de ban van dit oude natuurspel tussen zee en mens. Ook Nederland surft! Voor hen is 6|surf magazine een magazine met 100% inhoud over surfen en surfers uit de Lage Landen en geeft van cover tot cover gezicht aan de passie die hen allen verbindt. Het is een uitdaging om voor dit veelzijdige maar eensgezinde volkje een tijdschrift te bieden dat alle aspecten die ermee te maken hebben recht aandoet. Ons oprechte antwoord is 6|surf magazine REDACTIONELE FORMULE Met veel actie van eigen bodem, reisverhalen, aandacht voor techniek en materiaal, internationale actie, verslagen van nationale internationale evenementen en natuurlijk heel veel mooie foto’s zal 6|surf magazine een zo breed mogelijk surfpubliek aanspreken.

Waar kan ik een abonnement afsluiten?

6 Surf magazine biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op 6. Klik hier als je een 6 abonnement als cadeau wil geven.

Hoe betaal ik mijn abonnement?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service

Hoe lang loopt mijn abonnement?

Het abonnement loopt tot wederopzegging.

Stopt mijn abonnement automatisch?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het CADEAU-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog één magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

Hoe vaak verschijnt 6 surf magazine?

6 Surf magazine verschijnt 3 keer en komt in de volgende weken uit: Week 14, 25 en 40.

Wanneer wordt 6 surf magazine bezorgd?

6 Surf magazine komt in de volgende weken uit: Week 14, 25, 40. Je zult het eerstvolgende magazine wat uit komt automatisch op je deurmat ontvangen.

Ik wil iemand een abonnement cadeau doen. Moet diegene het abonnement zelf opzeggen?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

Waar kan ik 6 surf magazine los kopen?

6 Surf magazine kunt u bij ons online bestellen. In de 4-8 weken na de release data van het magazine kunt u het magazine ook in de betere kiosk vinden.

Ik woon in het buitenland, kan ik me dan ook abonneren?

Als je niet in Nederland of Belgie woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten zijn we wel genoodzaakt een ander tarief in rekening te brengen.

Hoe kan ik bij jullie adverteren?

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze sales manager; Sven Berg sven@soulonline.nl 0251-674911

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties, gebruik van maken. Zo ja, dan kan u hier opzeggen en danken we u voor uw lidmaatschap.