ABONNEMENT MET KORTINGABONNEMENT MET KORTING

Jaarabonnement van 3 nummers (t.w.v. € 29,85) met € 5,- korting voor € 24,85.


DIGITAAL ABONNEMENTDIGITAAL ABONNEMENT

Jaarabonnement van 3 digitale uitgaven in de SOUL Kiosk App (t.w.v. € 24,95) voor slechts € 20,99.


KUNTIQI ECO LEASH – SHORTBOARDKUNTIQI ECO LEASH – SHORTBOARD

Jaarabonnement van 3 nummers (t.w.v. € 29,85) + Kuntiqi Eco Leash (t.w.v. 27,50) van € 57,35 voor € 39,85.

Deze Kuntiqi-leash is sterk en duurzaam. Gemaakt van gerecycled nylon in de enkelband en gerecyled urethaan in het koord. Dus niet extra belastend voor het milieu! Deze leash is geschikt voor shortboards. 


KUNTIQI ECO LEASH – LONGBOARDKUNTIQI ECO LEASH – LONGBOARD

Jaarabonnement van 3 nummers (t.w.v. € 29,85) + Kuntiqi Eco Leash (t.w.v. 35,50) van € 65,35 voor € 39,85.

Deze Kuntiqi-leash is sterk en duurzaam. Gemaakt van gerecycled nylon in de enkelband en gerecyled urethaan in het koord. Dus niet extra belastend voor het milieu! Deze leash is geschikt voor longboards en heeft een kuitband zodat deze niet in de weg zit tijdens cross-steppen.


MIZU-FLES M8MIZU-FLES

Jaarabonnement van 3 nummers (t.w.v. € 29,85) + gratis Mizu-fles (t.w.v. € 19,95) van € 49,80 voor € 29,85.

Elk jaar eindigen zo’n 40 miljard plastic flesjes in de natuur. Ook in zee. Dit is zeer schadelijk voor het milieu. Voorkom dit door gebruik te maken van deze supersterke en duurzame stalen Mizu-drinkfles. Je hebt keuze uit drie kleuren: matzwart, matgrijs en matblauw.


HOODLAMB T-SHIRT HOODLAMB T-SHIRT

Jaarabonnement van 3 nummers (t.w.v. € 29,85) + gratis Hoodlamb 6 surf magazine t-shirt (t.w.v. € 34,95) van € 64,80 voor € 29,85.

Uniek Hoodlamb t-shirt, in beperkte oplage en ecologisch gefabriceerd van hennep.


MANERA OMKLEED PONCHOMANERA OMKLEED PONCHO

Jaarabonnement van 3 nummers (t.w.v. € 29,85) + Manera-omkleedponcho (t.w.v. € 59,95) van € 89,80 voor € 39,85.

Omkleedponcho gemaakt van ecologisch bamboe. Dit materiaal neemt drie keer zoveel water op dan katoen, droogt sneller, is anti-bacterieel en is lekker zacht. Wat wil je nog meer? Verkrijgbaar in een prachtige grijze kleur.


CADEAU ABONNEMENTCADEAU ABONNEMENT

Geef een cadeau-jaarabonnement van 3 nummers voor € 29,85. Hierbij krijgt de gelukkige de eerstvolgende uitgave op de mat. Wil je de huidige editie ontvangen hebben we ook de cadeau-cheque. Hierbij krijg je het nieuwste nummer direct thuis opgestuurd met een cheque voor een jaarabonnement naar keuze. Een cadeau-abonnement loopt automatisch af. Klik hier voor meer info.

Geef abonnement cadeau


LOS NUMMER BESTELLEN? LOS NUMMER BESTELLEN

Je kunt nummers ook los bestellen, hiervoor kun je terecht in onze webshop. Daarnaast zijn de digitale magazines verkrijgbaar in de Soul Kiosk app. Klik hier om deze te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.


Deze acties zijn niet geldig wanneer je 6 maanden geleden een abonnement had, tussen het opzeggen en opnieuw aanvragen van een abonnement moet minimaal 6 maanden zitten wil je in aanmerking komen voor een welkomstcadeau. Welkomstcadeau’s zijn niet geldig bij een cadeau abonnement en ook niet in België.